Open dag 27 augustus 2016

Afgelopen zaterdag 27 augustus was de open dag van Save Our Sumba. Clara en Anton hadden mooie verhalen, foto- en filmmateriaal van de laatste reizen naar Sumba met updates over de projecten: de voortgang in Golludapi, het opvanghuis en educatiecentrum Save Our Sumba en de sponsorkinderen. Het weer speelde mee, een mooie dag om in de tuin van Anton en Ada donateurs en belangstellenden persoonlijk te ontmoeten. Voor de lunch werd gezorgd met lekkers uit de Indonesische keuken. Jan Lucas nam de verkoop van lokale producten en boeken op zich. Petra Wisse gaf uitleg over malaria en vertelde hoe het malariaprogramma op Sumba tot stand gekomen is.

De sfeer was uitstekend. Bedankt voor alle positieve reacties op deze dag! We kijken terug op een fijne dag en zijn blij dat de informatie over de stichting en het werk op Sumba zo positief wordt ontvangen.

Langs deze weg willen wij ook iedereen nogmaals bedanken voor de belangstelling. Uw aanwezigheid, warme belangstelling en input zijn van groot belang en geven ons veel energie! 

Graag tot volgend jaar!

Anton en Ada Robers
Tineke Rullmann
Martijn Näring
Clara Rullmann

Reageren is niet mogelijk